Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2013 13:04 - Как да се установи естествена кожа и изкуствена кожа
Автор: kojazatapiciraneceni Категория: Бизнес   
Прочетен: 6678 Коментари: 0 Гласове:
0



  Не винаги е толкова лесно да се определи разликата между оригинален продукт на кожа и синтетичен продукт кожа. Обикновените хора като нас ще е трудно ще направят разграничение дали даден продукт е изработен от естествена кожа или не. Така че какво е естествена кожа и какво е еко кожа все пак?
Естествена кожа е кожа, изработена от кожи (кожи от животни). В зависимост от типа на продукта, кожата може да бъде от краве кожи, волски кожи, крокодилски кожи, щраусови фута кожи и т.н. ..
 Изкуствената кожа изглежда като естествена кожа. Тя е с повърхността на истинската кожа  и е оцветена и обработена, за да имитира кожа. Изкуствена кожа често се използва като заместител на естествена кожа, защото е по-евтино и не изисква убиване на животните.Така че какви са начините за откриване на разликите между тях?
Цена: Естествена кожа обикновено е по-скъпа от изкуствена кожа. Причината е, че естествената кожа трябва да мине през много процеси, преди достигане на крайния продукт. Кожата се вземат от живи животни, осолени или консервирани по химичен начин и гарантира, че кожите нямат заболяване. За кожите се изискват здравен сертификат и други специални изисквания, за да могат да се внасят и изнасят. Това отнема време и пари, за да направи. Ето защо естествена кожа е по-скъпа.
На пръв поглед: Повърхността на естествените кожи има по-ясни пори. Някои винаги имат малки дупки. 
Миризма при изгаряне: Естествена кожа има миризма на кожа, изкуствена кожа има миризма на пластмаса. Ако се разкъса малко парче  от продукта и се изгори, ще знаете, че кожата  мирише наобгоряла коса, защото е направена от живи същества, изкуствената кожа ще мирише на изгорена пластмаса.
Марка: името на марката на продукта, може да ви каже дали това е естествена кожа или изкуствена кожа. 
Точките по-горе са само ръководство, за да ви помогне да разграничите естествена кожа и синтетични продукти . Но понякога нещата са  малко по-различни. Ако си мислите, че кожените изделия, идващи от азиатските страни  като Китай са най-вече от изкуствена кожа, може да грешите. В Азия, цената на труда струва много по-малко, отколкото в западните страни. Това очевидно ще намали разходите. Също така, за малки продукти, като портфейли, обувки, чанти и т.н. ..не се изразходва много кожа и те могат да бъдат изработени от изрезки от кожа /крака, черепи и малки парчета от кожи вместо от цяло парче кожа/. Това означава, че продуктите са изработени от естествена кожа и са все още евтини.
В заключение, ако наистина харесвате някои продукт, просто го купете. Но ако наистина се търси естествена кожа тогава моите точки по-горе ще бъде много полезни.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kojazatapiciraneceni
Категория: Бизнес
Прочетен: 66787
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930